Savaot - "Voice from Macedonia"


Најновото остварување на Саваот,традиционално претставување на музичкото богатство на етничка Македонија!
Одлична комбинација на старото и новото!

My Space:
www.myspace.com/savaotvoicefrommacedonia

Nema komentara: