Суперхикс


Ska/punk/reggae бенд од Македонија,кои по повод 15 годишнината од постоењето повторно се на турнеја низ Македонија,како и во бившите југословенски републики.
Имаат свирено и како предгрупа на легендарните КУД Идијоти и Хладно Пиво во Ријека,каде беа наградени како надежен бенд,
На последниот албум како гости се појавуват и момците од Хладно Пиво!

My Space:
www.myspace.com/superhiks
Nema komentara: