Дефект - "Полициска држава" (2009)


Најновиот последен албум на момците од Скопје.
По објавувањето на последниот албум „Сезона на лов„ од 2007 година,прават мала пауза која сепак е исполнета со концертни активности низ републиката и пошироко.
Одличен street punk!!!!!!!!!!

My Space:
www.myspace.com/defektni

Nema komentara: