Саваот - "Саваот"


Одличен македонски етно амбиентален прохристијански ориентиран бенд од Скопје, Република Македонија.
Супер текстови,извонредна продукција,квалитетен звук.

My Space:
www.myspace.com/savaot


Nema komentara: