STUPAR PROJECT

After many years playing in various bands with various people and after all of that died, I decided to form a new band. At the beginning I tryed to find some serious people to play with, but I couldn't find anyone serious and responsable enough so I decided to be a one man band, for now. Idea became a reallity in March of 2010. Band's goal (for now) is just to write and records songs and enjoy at it for the very first time. Music style of this band is much different than I played before, so this is some kind of chlallenge for me and I enjoy playing it.

JUNK MESSIAH + EMPHASIS

sa junk messiah bloga:
"gig u Dijonu je otkazan, a St. etienne smo morali sami otkazati..Broj praznih dana je prevelik, a pare koje dobivamo su debelo preslabe za pokrivanja ikakvih troškova...
zato, ako postoji ikakva mogućnost da imate 25 kuna viška i ništa bolje za raditi u subotu 18.9. bilo bi stvarno kul da se skupi što više ekipe pa da se možda proda i koji cd ili majica što bi nam stvarno mnogo značilo jer u ovom trenutku svaki euro pomaže...
dakle još jednom skraćeno: 18.9. mala dvorana JEDINSTVA, 25 kn 20 h, JUNK MESSIAH I EMPHASIS, dođi i podrži...."

pa eto, dođite, potrošite 25 kuna i uživajte.
junk messiah download (5 pjesama) OVDJE

Debeli Samuraj - S.I.P.N.Z.A.N.S.Z.I.P.S.J.

Debeli Samuraj - bend iz Sombora koji je svirao punk/hc pod velikim uticajem benda Oi Polloi sa interesantnim anarho, anti rezimskim i anti ratnim pjesmama. Oformljeni su pocetkom 90ih godina a krajem 90ih su se raspali i nastavili djelovati kao Anger Is A Gift. Inace ovo je jedini snimak Debelog Samuraja napravljen i zove se S.I.P.N.Z.A.N.S.Z.I.P.S.J. (svako ima pravo na zivot a na svoj zivot imam pravo samo ja)

DOWNLOAD:
Debeli Samuraj - S.I.P.N.Z.A.N.S.Z.I.P.S.J.

ANGER IS A GIFT

Anger is a gift'' oformljen je 2000. godine od strane Zlatka Zlatkovića, koji je prije toga svirao u Debelom Samuraju (uglavnom Oi-Polloi). Tokom prvih godina, u bendu se osijećao odraz tog benda, a zatim je ,,uletio'' i zenski utjecaj, koji je bend doveo do hc-a koji se moze definirati kao ,,very personal emo'' :) U tom periodu snimljen je i jedini album ,,Cinderella Dance''. Krajem 2006. godine, bend je odrzao svoj posljednji nastup u ,,OUT''-u, ne znajući da je to posljednji, i polako je svako otišao svojim putem.
DOWNLOAD: ANGER IS A GIFT

Dok 7

Bend je nastao 2001. godine u Nišu,ali se 2006. godina uzima zavaničnom i predstavlja prekretnicu u radu. Iza sebe imaju puno demo snimaka i kompilacija, uspješnih i neusjpešnih svirki i gostovanja po raznim festivalima i slično.Svirali su po mnogim gradovima u Srbiji i šire.Postava se vremenom mijenjala.


MYSPACE: http://www.myspace.com/dok7punk/

DOWNLOAD: DOK 7