Album iz mog rapidshare foldera koji je skupio najviše downloada i pobrao dobre kritike od svih panksa koje poznajem. Na albumu NOFX obrađuje Rancidove pjesme, a Rancid NOFXove.

BYO Split Series - NOFX & Rancid

Loikaemie

Jedan od najutjecajnijih njemačkih Oi bendova. Ovaj split sa Menace sadrži vjerojatno najbolju pjesmu ikad, C&A.

Loikaemie/Menace Split
Loikaemie - Wir sind die Skins
Loikaemie - Loikaemie
Četiri odrasle osobe koje na glavama nose kutije i papirnate vrećice na kojima su nacrtane ljute face. Treba li vam ikakva bolja preporuka!?

The Headhunters - Eat this, dickhead!

V3anus

Ne znam kako ovo opisati. Uglavnom, bend je iz Bjelorusije, i sviraju nešto što bi se najlakše moglo nazvati hardcore punkom, ali uz ogromne primjese ludila. Većina pjesama traje tek nešto duže od minute, a česte su i promjene tempa. Album je tek nekih 30-ak megabajta pa poslušajte.

V3anus

Senza Frontiere

Demo album perspektivnog talijanskog harcore punk benda. Samo 10-ak megabajta, pa skinite i poslušajte o čemu se tu radi.

Senza Frontiere - Senza Frontiere

Železna Kolona


Najbolji slovački bend, i jedan od najboljih albuma 2007. godine. Jezik je sličan našemu, tako da ćete mnoge stvari razumjeti, a ako nećete ovaj file sadrži skenove slipova koji dolaze s albumom. Muzika je čistokrvni oi/streetpunk.

Železna Kolona - My se trosiek nebojime

The Worldwide Tribute to the Real Oi

Ova dva albuma sadrže obrade starih oi hitova koje su na hardcore način odsvirala neka od najvećih imena današnje hardcore scene, kao što su Rykers, Agnostic Front, Madball, Oxymoron i drugi. Velika, velika preporuka za prvi album, jer drugi baš i nije toliko dobar po mom mišljenju.

The Worldwide Tribute to the Real Oi vol. 1
The Worldwide Tribute to the Real Oi vol. 2

Oil

Po mom mišljenju definitivno najenergičniji streetpunk bend današnjice. Članovi benda prije su svirali u mnogim poznatim oi bendovima, kao što su Workin' Stiffs, The Bodies i slični.

Oil - The Glory of Honour

The Last Resort

Jedan od novijih albuma jednog od najutjecajnijih engleskih oi bendova, pun energičnih novih pjesama i jebenih obrada, i jedno remaster izdanje starijeg albuma.

The Last Resort - Resurrection
The Last Resort - Skinhead Anthems - A Way of Life

4-Skins

Album legendarnog engleskog oi benda.

4-Skins - Clockwork Skinhead

Operation Ivy

Jedan od ponajboljih ska-punk bendova koji su ikada postojali. Remaster izdanje njihovoga jedinoga albuma.

Operation Ivy - Energy