Poštovani,

ovo je bio moj zadnji doprinos ovom blogu. Sada odlazim doma, gdje ću lijepo staviti mozak na pašu, toćati noge u moru, uživati na suncu, ponekad baciti mali nogomet i družiti se s Čehinjama, Hrvaticama, Slovenkama, Srpkinjama, Talijankama i inima koje dolaze ljetovati na našu obalu. Zahvaljujem se na Vašoj pažnji i nadam se da Vam se svidjela glazba koju sam podijelio s Vama.

Ako ste zainteresirani za nastavak rada na ovom blogu, kontaktirajte šefa na e-mail. Također, osim mene postoje još dva urednika, ali u zadnje vrijeme nisam ih uopće vidio. Uživajte i eventualno se vidimo najesen. Srdačno, samo Vaš

C.

Diskurz

Bend mlađe generacije koji dolazi iz Rijeke. Ovo im je prvi demo uradak. Sviraju punk muziku sa velikim utjecajem novog vala, bez ikakvih političkih implikacija.

Demo

Hub City Stompers - Blood, Sweat and Beers

Ovo sam morao podijeliti s vama. Ovo je glazba koju stvaraju skinjare, i za skinjare. O bendu je dovoljno reći kako je nastao na temeljima benda koji se zvao Inspecter 7. Pažnja - ovo nije za djecu. Ima seksa i nasilja dovoljno za mjesec dana, i to ne na zajebantski način, kako to inače rade "punk" bendovi.

Blood, Sweat and Beers

Let3

Za sve koji su to tražili, evo zadnjeg albuma po mnogima najbolje hrvatske grupe. Album je po izlasku podigao veliku prašinu, kako zbog svog naziva, tako i zbog glazbenog izričaja, iako za to podizanje prašine nema nikakvog razloga jer je sve to samo jedan dobro smišljen marketinški trik.


Bombardiranje Srbije i Čačka

2 Minuta Mrznje - Moderna Omladina -2008



Link1
Link2

Krvavi Mandat

Legendarni anarho crust bend iz Zagreba.

1. ABC
2. Birokracija
3. Bog i hrvati
4. Glupi fasista
5. Homofobija
6. Jebene budale
7. Konformista
8. Kristalno jasno
9. Kroatizacija
10. Lazovizija
11. Multiubojice
12. Patnja umjesto zivota
13. Patrijarhalno smece
14. Rat zbog hira idiota
15. Stereoidni tipovi
16. Sume-stotine jutara
17. Tiha vecina
18. Znanstvenik

Link

Superhiks - And now... what?

Novi album veoma popularnog makedonskog ska-punk benda, izdan prvog aprila. Imaju obradu Ace of Spades od Motörheada.

Link