MOTORNO ULJE

DOWNLOAD:
MOTORNO ULJE - Zadnja Litra

-Bend iz Čakovca. Sviraju brži punk/hardcore, s naglaskom na cugu, opijanje, mamurluk i slične blagodati. Prigodno za prvi maj!


Mister X

Nije domaće, ali ipak. Iako ime ovog benda zvuči kao da je izašlo iz stripova o Asterixu i Obelixu, njihova muzika je čistokrvni Oi/Streetpunk. Inače su iz Bjelorusije. Na ovom EP-u ima 8 pjesama, uključujući obrade pjesme S.H.A.R.P. od legendi Los Fastidiosa, i The Heroes and the Martyrs od Brigada Flores Magona.

Punks and Skins Unite and Win

Fingis

Evo, ako netko hoće slučajno, punk bend iz Hrvatske. Mislim da dečki dosad nisu ništa službenog izdali, ali ovdje ima 4 jako dobre MP3-ce. File je nekih 15-ak megabajta.

link

SCUFFY DOGS

DOWNLOAD:
SCUFFY DOGS - Scuffy Dogs
SCUFFY DOGS - In Dog We Trust

-Neznam kak se zove drugi album.... ak ko zna - nek javi

ALAN FORD

Bend je takodje iz Srbije nisam siguran da li su iz Karagujevca ili Nisa jer nikada nisam prisustvovao njihovoj svirci. Sviraju slicnu muziku kao Toy Dolls-i.

Alan Ford - Saht Mat

General

Bend je takodje iz Novog Sada ali nazalost vise nije u funkciji. Trenutno je samo bubnjar Simcela aktivan u Provokaciji na istom instrumentu. Iza sebe su ostavili kasetno izdanje na kojem su se nasli sa Blitzkriegom i jos jednim bendom iz mislim Futoga (mesto nadomak Novog Sada). Po meni jedan od najboljih Oi! bendova koji su ikada svirali u gradu. Steta sto nisu vise napravili. Ovo je RIP sa pomenute kasete.

General

BAYONETS


Bayonets

Bend dolazi iz Novog Sada. Upravo su zavrsili njihovu turneju po belom svetu. Za sada imaju samo jedan album a pola benda je iz Ska Ringispila ili vec samo Ringispila. Mozete da skinete demo i albuma.

Bayonets - Demo


Bayonets - Our Fights -2007
Evo da ispunimo zelje kao sto je obecano


Kurac od Ovce - Covjek S Greskom


Infrakt - Prvi...Ali Koban

Motus

DOWNLOAD:
MOTUS - Vita Est -1989
MOTUS - Cogito Aude
MOTUS - Nasred Puta
MOTUS - Razlike
MOTUS - Psi

DOWNLOAD VIDEO:
MOTUS - Dobro jutro
MOTUS - Kravata


-Legendarni Zagrebački hardcore-punk bend Motus nakon prvog demo izdanja "Everything is disco but hardcore",a potom i tri albuma: "Cogito aude", "Nasred puta" i "Razlike" u 2004 je izdao peto studijsko izdanje pod nazivom "Psi". Motus Vita Est, što zapravo po latinskom znači "kretanje je život", je prisutan na sceni od 1988. godine. Bend je kroz povijest doživio mnogo promjena u postavi, mijenjali su se gitaristi, basisti, bubnjari, ali zahvaljujući velikom entuzijazmu njihovog frontmena i pjevača Hogara, koji pripada jednoj od prvih Zagrebačkih punk generacija, bend se nije nikada raspao.
Proces - Dusanova Ulica

Iako članovi niškog benda »Proces« tvrde da sviraju »već 100 godina«, početak njihovog rada vezan je za 1995. godinu. Grupa »Proces« je kreiranje svog ritma počela kao ekipa drugara iz kraja, koji su svirali jer su u tome videli dobru zabavu. Kako su momci rasli, tako je i bend postajao sve ozbiljniji. U početku su svirali punk i funk, a danas je grupa prepoznatljiva po svom zvuku ska-punk-a sa primesama reggae muzike. Kroz odrastanje grupe »Proces« prošlo je petnaestak ljudi od kojih je, svako na svoj način, doprineo današnjem zvuku sedmorice članova. Proces, ili »sedmorica mladih« kako sebe često nazivaju, jedna je od retkih niških grupa koje su privukle pažnju šire javnosti nakon izumiranja dinosaurusa oko reke Nišave. Svoj prvi album »Dušanova ulica«, kojim su 2002. godine ozvaničili svoje postojanje na sceni, izdali su za skopsku izdavačku kuću »Lithium Records«, i napravili dva spota za pesme »Dušanova Ulica« i »Moj San«. Kao jedan od nekoliko bendova u zemlji koji sviraju ska, Proces je svirao na svim bitnijim festivalima u gradu i zemlji: Zaječarska gitarijada '98., Urban Demo Fest BGD '99. i '00., Zrenjanin '01., Travnik, Alter Art Fest '01., Exit '01., Nisomnia '02., 03. i 04. solistički koncert u Domu Omladine u Beogradu '04...

1 Dusanovom Ulicom
2 Moj San
3 Taxi
4 Odlazim
5 Novac
6 U 22h
7 Bezbrizno
8 Prolece
9 Sitna Boranija

Proces - Dusanova Ulica
KBO!












KBO - Obk
KBO - (Ne) menjajte stanicu
KBO - Drugarska Stvar
KBO - Forever Punk
KBO - Himna Kragujevackih Bajkera
KBO - Live In Budampest
KBO - Moja Sloboda
KBO - Nove Obrade Starih Stvari
KBO - Pozovi 93
KBO - Svetlo Ludila
KBO - Tama
KBO - Za Jedan Korak

DISCOGRAPHY/DISKOGRAFIJA

-"TAMA"-1986. (KBO! RECORDS)-cass
-"KBO!-NOVE OBRADE STARIH STVARI/INCEST-ODSTUPI ILI ZIVNI"(split tape)-1987.
(KBO! RECORDS)-cass
-"!OBK"-1988. (KBO! RECORDS)-cass
-"LIVE IN BUDAPEST"-1988. (KBO! RECORDS)-cass
-"MOJA SLOBODA"-1989. (KBO! RECORDS)-cass
-"FOREVER PUNK"-1989. (WIPE OUT RECORDS-GREECE)-LP
-"POZOVI 93"-1990. (START TODAY RECORDS-YU)-LP
-"ZA JEDAN KORAK"-1992. (ONCRA RECORDS-FRANCE)-CD
-"SVETLO LUDILA"-1997. (KBO! RECORDS)-CD/cass
-"FOREVER PUNK/POZOVI 93"(reissue)-1998. (KBO! RECORDS)-CD
-"(NE)MENJAJTE STANICU"-2001. (KBO! RECORDS)-CD
-"DRUGARSKA...STVAR"-2002. (KBO! RECORDS)-CD

Antitodor - Ne bojim se

Evo nam jednog punk benda iz Pule. Nažalost, za sada nemam sličica tako da će ovo biti prazan post. Ako ste zainteresirani, imam i album "Gubitnik" pa ako netko baš hoće ću ga zviznut na rapid.

Download